Mikrolån.info

Informasjon om mikrolån!

Kiva mikrolån

 

Kiva.org er en nettbasert tjeneste som administrerer mikrolån hvor du selv kan gå inn og velge spesifikke prosjekter du ønsker å delta i finansieringen av. Du kan selv velge hvor mye du vil låne ut til det enkelte prosjektet og det geniale er at du har mulighet til å få lånet tilbakebetalt til din konto når lånetaker har gjort opp med sin lokale låneagent.

 

Minstebeløpet du kan låne ut er 25 amerikanske dollar, d.v.s. ca 150 norske kroner. Dette overføres veldig enkelt via Paypal og er ikke vanskeligere enn å gjennomføre en handel i en vilkårlig nettbutikk. Det er to typer prosjekter du kan velge mellom, det ene er prosjekter som består av enkeltpersoner det andre er gruppeprosjekter. De enkelte prosjektene har forskjellig tilbakebetalingstid og risiko slik at du selv kan velge det mikrolånet som passer deg best.

 

På nettstedet til Kiva kan du også melde deg inn i en norsk gruppe som ofte samarbeider om å gå inn å finansiere enkeltprosjekter slik at disse kommer raskt i gang. Dette medfører også at det blir litt konkurranse de forskjellige gruppene i mellom om hvem som er "flinkeste gutten i klassen". Tjenesten fremstår som seriøs og ryddig for deg som ønsker et mer personlig mikrolån fremfor å bare betale inn støtte til en organisasjon som tilbyr dette. Tjenesten er testet av oss og pengeflyten fungerer problemfritt alle veier sett fra vårt ståsted. Det er heller ingen problemer med å ta ut midler som er tilbakebetalt av låntakerne. Slike tilbakebetalinger foregår også via Paypal og tar kun få dager.

Copyrighted content. All Rights Reserved.